cabello de ángel Bilatu cabello de ángel testuinguru gehiagotan

1
zirikilote > cabello de ángel (7 testuinguru)
eu testuak es testuak
Tortelak pastel-kremaz, zirikilotez, gorringoz, etab. bete daitezke. Los torteles se pueden rellenar también con crema pastelera, cabello de ángel, yema, etc.

Materiala: Gozogintza

Ferrak.- Luzatu zerrendak tortelentzat bezalaxe, bete zirikilotez. Herraduras.- Estirar las tiras igual que para los torteles, rellenar con cabello de ángel.

Materiala: Gozogintza

Piezaren erdian 1/2 cm-ko lodiera duen zirikilote-geruza bat zabalduko dugu, 1/2 cm-ko tartea utzita, ertzeraino iritsi arte. En el centro de la pieza extendemos una capa de 1/2 cm. de gruesa de cabello de ángel dejando un espacio de 1/2 cm., hasta llegar al borde.

Materiala: Gozogintza

Ezarri piezaren erdian mahukaz eta 12. neurriko mutur lisoaz zirikilote-zerrenda bat eta pastel-kremazko beste bat batera. Poner en el centro de la pieza con manga y boquilla lisa del Nº 12 una tira de cabello de ángel y otra de crema pastelera juntas.

Materiala: Gozogintza

Zabaldu zerrenden gainazalean zirikilotezko eta mazapan arinduzko geruza fin bat. Extender por la superficie de las bandas una capa fina de cabello de ángel y mazapán rebajado.

Materiala: Gozogintza

Zabaldu gainazalaren erdira zirikilotez eta %30 laranja-konfituraz osatutako nahaste baten geruza mehe bat. Extender en la mitad de la superficie una capa fina de una mezcla de cabello de ángel y un 30 % de confitura de naranjas.

Materiala: Gozogintza

Oharra.- Entsaimadak tamaina handiagokoak egin daitezke. Zirikilotez bete daitezke eta kasu horretan horren zerrenda bat (lodiera entsaimadaren tamainaren araberakoa izango du) ezarriko da, txerri-koipea luzatu ondoren, eta horren gainean bilduko da. Esne-gainez ere betetzen dira, eta eragiketa hori pastel-mahukaz eta mutur kizkurraz egingo da. Erreta daudenean zerra-labana batez zatituko ditugu erditik, eta oinarriaren erdian esne-gaina ezarriko dugu eta beste erdiaz estaliko dugu. Nota.- Las ensaimadas se pueden hacer de tamaños más grandes, se pueden rellenar con cabello de ángel en este caso se pondrá una tira de este (cuyo grueso irá en proporción al tamaño de la ensaimada) una vez estirada la manteca de cerdo y se enrollará sobre él, también se rellenan de nata operación que se efectuará con la manga pastelera y boquilla rizada una vez cocidas las dividiremos con un cuchillo de sierra a la mitad poniendo la

Materiala: Gozogintza